Mobile menu
Hajduk Digital Live u petak od 19:40 sati

Hajduk Digital Live u petak od 19:40 sati

 
25/6/2020 - 22:10 sati
Klub

Hajduk Digital Live će uživo u petak od 19:40 sati, pa potom ponovno od 22:55, ugostiti aktere dvoboja 31. kola HT Prve lige Hajduk - Slaven Belupo koji će se od 21:05 sati igrati na Poljudu.

U prvom dijelu, koji će početi u 19:40 sati, a emitirat će se na službenom Hajdukovom Youtube kanalufacebook stranici Kluba i www.hajduk.hr, voditeljica Hajduk Digital Livea Mirta Šurjak ugostit će stručnog komentatora Tonija Golema koji je bio pomoćni trener obiju ovih momčadi. Pripremit će nas stručni komentator Golem za dvoboj, pretpostaviti u kojem bi smjeru utakmica mogla ići i na koje bi detalje gledatelji trebali obratiti pažnju, što bi moglo odlučiti... Analizirat će i dosadašnji učinak ovih suparnika. Ugostit ćemo uživo u programu i sportskog direktora Ivana Kepčiju, u prvom dijelu javljanja nešto nakon 19:40 sati i igrače Hajduka i Slaven Belupa koji zbog kartona ili ozljeda neće moći konkurirati.

U uključenju odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka, oko 22:55 sati, u studio bi nam odmah izravno s travnjaka, kao i do sada, trebali stići treneri obiju momčadi te nogometaši Hajduka i Slaven Belupa koji su igrali značajnije uloge u ovom dvoboju....

Naravno, prvi ćemo u 19:40 sati objaviti i sastave suparnika, prve komentare i još zanimljivosti. Stoga, budite i ovaj put uz Hajduk Digital Live kroz kojeg će Vas voditi Mirta Šurjak sa stručnim komentatorom Tonijem Golemom.

25/6/2020 - 22:10 sati
Klub