Mobile menu
Hajduk Digital Live s Mirtom Šurjak u utorak od 17:45 sati

Hajduk Digital Live s Mirtom Šurjak u utorak od 17:45 sati

 
15/6/2020 - 16:44 sati
Klub

Hajduk Digital Live će u utorak u uvertiri utakmice protiv Varaždina početi u 17:45 sati. Voditeljica će od sutrašnjeg javljanja uživo s Poljuda biti Mirta Šurjak, a imat će i gosta stručnog komentatora Vika Lalića (tu je ulogu u prvoj emisiji odradio Ivan Gudelj). Podsjetimo, Lalić je bivši prvotimac, trener i skaut HNK Hajduk, danas ulogu skauta obavlja u praškoj Slaviji. 

U prvom javljanju od 17:45 sati objavit će se sastavi Hajduka i Varaždina, a ugostit ćemo odmah i jednog od pomoćnih trenera prve momčadi, Juricu Vučka ili Harija Vukasa. Komentirat će se dosadašnji učinak ovih sutrašnjih suparnika, njihovi nastupi, startne postave, pokušati predvidjeti kojim bi smjerom mogli krenuti treneri Igor Tudor i Samir Toplak.

Odmah po završetku utakmice oko 20:50 sati ponovno ćemo se uključiti uživo s Poljuda, Hajduk Digital Live s Mirtom Šurjakom i stručnim komentatorom Lalićem ugostit će tada uživo trenere Tudora i Samira Toplaka koji će nam u studio doći izravno s travnjaka, neposredno nakon završetka utakmice, baš kao i nogometaši obiju momčadi.

17:45 sati: Hajduk Digital Live uoči utakmice Hajduk - Varaždin
20:50 sati: Hajduk Digital Live nakon utakmice Hajduk - Varaždin

Voditeljica: Mirta Šurjak
Gost stručni komentator: Vik Lalić

Možete nas pratiti uživo na facebooku HNK Hajduk.

15/6/2020 - 16:44 sati
Klub