Mobile menu
Hajduk danas protiv Graničara u 1/16 finala Kupa

Hajduk danas protiv Graničara u 1/16 finala Kupa

 
6/10/2020 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Graničar - Hajduk 1:2 (Županja, 6/10/2020)"

Nogometaši Hajduka u šesnaestini finala Hrvatskog kupa danas od 15 sati igraju protiv momčadi Graničara u Županji na Spomen stadionu prve nogometne lopte.

- Apsolutni smo favoriti u ovoj utakmici, ali trebamo pokazati ozbiljnost i pristup te biti na visokom nivou. Ne želimo se dovesti u situaciju da zakompliciramo utakmicu u bilo kojem smjeru. Razgovarali smo nakon utakmice s Goricom, momčad je spremna i motivirana za daljnje susrete koji nam predstoje. Ulazimo s maksimalnim angažmanom i ozbiljnošću od prve minute. Želimo što prije utakmicu dovesti u mirnije vode, igrači su svjesni toga, stoga trebamo izaći na teren i opravdati ulogu favorita - poručio je trener Hajduka Hari Vukas u najavi utakmice.

Strateg Bijelih će u ovom susretu nastupiti bez sedmorice reprezentativaca koji narednih sedam dana nastupaju za svoje selekcije, a priključena su i trojica mladih igrača koji su u konkurenciji za današnji ogled. Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba, a pomoćnici su mu Luka Pušić i Željko Bučar.


6/10/2020 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr