Mobile menu
Hajduk danas od 21 sat igra protiv Zrinjskog na Poljudu

Hajduk danas od 21 sat igra protiv Zrinjskog na Poljudu

 
12/7/2021 - 09:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2021."

Hajduk će danas s početkom u 21 sat na Poljudu odmjeriti snage s mostarskim Zrinjskim u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka sezone koja za Bijele službeno počinje sljedeće subote kada momčad Jensa Gustafssona u prvom kolu HT Prve lige gostuje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

Današnji suparnik Bijelih završio je prošle sezone na petom mjestu BiH Premijer lige, a u dosadašnjem dijelu priprema Zrinjski je odigrao utakmicu s Hrvatskim dragovoljcem koja je završila rezultatom 2:2 te susret sa Šibenikom u kojoj su poraženi rezultatom 2:1.

Hajdukovci su se u četvrtak vratili sa središnjeg dijela priprema u Sloveniji gdje su odigrali ukupno pet utakmica. Bijeli su pobijedili rumunjske FCU Craiova 1948, UTA Arad, poljski Śląsk Wrocław, grčki Aris te su poraženi od slovenskog Celja. Prethodno je na samom početku priprema momčad Gustafssona na Grudi svladala HNK Slaven. 

U nedjelju je momčad nastavila s pripremama za početak sezone, ekipi se priključio kapetan Lovre Kalinić, a prvi trening s novom momčadi odradio je i Gergő Lovrencsics.

Sve o prodaji ulaznica za utakmicu Hajduk - Zrinjski možete pronaći - OVDJE . 

Susret možete pratiti uživo na programu Arena Sport 1 te na aplikaciji Hajduk Digital TV . 

12/7/2021 - 09:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr