Mobile menu
Hajduk danas od 21 sat igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

Hajduk danas od 21 sat igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

 
4/8/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:1 (Split, 4/8/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 21 sat na Poljudu otvaraju novu sezonu SuperSport HNL utakmicom protiv Slaven Belupa. 

- Pripremili smo se za dvije formacije koje Slaven Belupo igra. Jaki su fizički, imaju sličnost sa Ružomberokom, igraju na duge lopte. Imali smo video analizu prije današnjeg treninga, mislim da sve ovisi o nama. Tražim pomoć ne samo od Torcide, nego od svih ljudi na stadionu, da se protivnik osjeća kao u paklu. Ako odigramo lošu utakmicu, zviždite nakon nje. Želim da za vrijeme utakmice stadion bude užaren - ovako je susret na konferenciji za medije najavio trener Bijelih Gennaro Gattuso

Prvo kolo nove prvenstvene sezone Bijelima nakon što su prethodno u dvije službene utakmice potvrdili prolazak u 3. kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu pobijedivši HB Torshavn s Farskih otoka s ukupnih 2:0. Uzvratni susret odigrali su hajdukovci u četvrtak u Torshavnu, a završio je bez pogodaka. U petak rano ujutro Bijeli su se vratili u Split te uspjeli odraditi dva treninga uoči današnjeg dvoboja. 

Slaven Belupu kojeg vodi trener Ivan Radeljić bit će ovo prvi službeni oglede u novoj sezoni. Na pripremama su odigrali ukupno šest prijateljskih utakmica, a posljednja je bila prije pet dana kada su s 4:0 poraženi od Al-Raeda iz Saudijske Arabije. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Oliver Romić iz Osijeka. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca Luka Kurtović iz Osijeka. 

4/8/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr