Mobile menu
Hajduk danas od 21 sat igra protiv HB Torshavna na Farskim otocima

Hajduk danas od 21 sat igra protiv HB Torshavna na Farskim otocima

 
31/7/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "HB Torshavn - Hajduk 0:0 (Gundadalur, 1/8/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 21 sat po hrvatskom (20 sati po lokalnom vremenu) igraju protiv HB Torshavna na Farskim otocima, uzvratnu utakmicu 2. kola kvalifikacija za UEFA konferencijsku ligu.

- Očekuje nas jedna potpuno drugačija utakmica nego što je to bila ona prva, počevši od terena i klime. Važna je utakmica pred nama, neće biti lako. Imao sam prilike ovdje biti kao igrač kao reprezentativac i s Rangersima 1997. godine. Sutra nam treba veliki Hajduk koji će maksimalno ozbiljno ući u ovu utakmicu - ovako je susret najavio mister Gennaro Gattuso na jučerašnjoj konferenciji za medije održanoj u Torshavnu. 

U prvom susretu na Poljudu Bijeli su pobijedili rezultatom 2:0. Oba pogotka dogodila su se u prvom poluvremenu utakmice, prvi je postigao Filip Uremović na asistenciju Kalika u 19. minuti susreta, a drugi Marko Livaja pogotkom iz jedanaesterca u 30. minuti.

Uzvratni susret igra se na stadionu Torsvollur u Torshavnu čiji kapacitet iznosi 6 i pol tisuća sjedećih mjesta te ima umjetni travnjak na kojem su Bijeli jučer odradili posljednji trening uoči ovog dvoboja.

Trener Gattuso u današnjem susretu i dalje ne može računati na ozlijeđene Aleksandra Trajkovskog i Niku Sigura te Emira Sahitija koji nije išao na put. 

Sudačka postava za ovu utakmicu stiže iz Sjeverne Irske. Glavni sudac je Tim Marshall, pomagat će mu Georgios Argyropoulos i Brian Wilson, a četvrti sudac je Shane Andrews

Utakmicu možete pratiti u prijenosu uživo na Hajduk Digital TV. 

31/7/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr