Mobile menu
Hajduk danas od 21 sat igra protiv HB Torshavna!

Hajduk danas od 21 sat igra protiv HB Torshavna!

 
25/7/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - HB Torshavn 2:0"

Nogometaši Hajduka danas s početkom od 21 sat na Poljudu igraju protiv HB Torshavna s Farskih otoka prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. 

- Torshavn je momčad koja je jako dobro vođena. Odigrali su 16 utakmica u prvenstvu, došli su do polufinala kupa. Trener Sormani radi odličan posao. Imaju identitet igre, žele igrati nogomet. Sigurno neće biti šetnja za nas. Lake utakmice ne postoje. Ni prijateljske utakmice koje smo igrali nisu bile lagane. Respekt svima, ali strah ni od koga - ovako je susret najavio mister Gennaro Gattuso na konferenciji za medije održanoj u srijedu na Poljudu. 

Ovo je ujedno i prvi službeni susret u kojem će Bijele voditi trener Gattuso sa svojim stručnim stožerom. Hajdukovci su prije nešto više od mjesec dana započeli s pripremama za novu sezonu te su od tada odradili niz treninga i osam prijateljskih utakmica, a središnji dio održan je od 1. do 10. srpnja u Sloveniji. U tih osam susreta upisali su šest pobjeda, jedan remi i jedan poraz. 

Trener Gattuso u ovoj utakmici sigurno neće moći računati na ozlijeđene Niku Sigura i Aleksandra Trajkovskog

HB Tórshavn u prošloj sezoni završio je kao trećeplasirana momčad lige Farskih otoka, a vodi ih talijanski stručnjak Adolfo Sormani. Trenutno je odigrano 16. kola u novoj sezoni prve lige Farskih otoka, a HB Tórshavn nalazi se na drugom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 39 bodova, odnosno šest manje od prvoplasiranog Vikingura. Posljednji susret odigrali su upravo s vodećom momčadi te su u gostima poraženi rezultatom 2:0. 

Sudačka postava za ovu utakmicu dolazi s Malte. Glavni sudac je Matthew De Gabriele, pomagat će mu Jurgen Spiteri i Mitchell Scerri, a četvrti sudac je Andrea Sciriha

Važne obavijesti za navijače pročitajte  - OVDJE

Informacije o ulaznicama za utakmicu pročitajte - OVDJE . 

25/7/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr