Mobile menu
Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

 
13/8/2023 - 07:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 3:0 (Split, 13/8/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 21.05 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu utakmicu 4. kola SuperSport HNL. Prva je ovo od pet prvenstvenih utakmica koju će Bijeli igrati bez glavnog trenera Ivana Leke koji je suspendiran, a njegovu ulogu privremeno će na utakmicama HNL-a preuzeti pomoćni trener Adnan Čustović

- Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv PAOK-a, ali trebamo je što prije zaboraviti i pripremiti se za ovu. Ova utakmica u nedjelju je puno važnija da dođemo s pobjedničkim mentalitetom u Grčku i nastavimo s dobrim igrama. Ako ostvarimo pobjedu u nedjelju, bit će nam puno lakše u četvrtak - istaknuo je pomoćni trener Čustović u najavi susreta. 

Poljud je gotovo rasprodan za ovu utakmicu, raspoloživo je ostalo tek nešto malo ulaznica za tribinu Zapad. 

Bijeli u novoj prvenstvenoj sezoni imaju stopostotan učinak nakon što su u prva dva kola pobijedili Dinamo u Maksimiru i Rijeku na Poljudu, a utakmicu 3. kola nisu igrali budući da je Osijek zatražio odgodu zbog nastupa u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. 

Posljednju utakmicu Hajduk je odigrao u četvrtak na Poljudu u okviru 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Grčkog PAOK-a te je ona završila rezultatom 0:0.

Slaven Belupo odigrao je sve tri utakmice na startu sezone. U prvom susretu momčad trener Ricarda Moniza doživjela je težak poraz na gostovanju u Osijeku, zatim su remizirali na gostovanju u Varaždinu te su u posljednjoj utakmici svladali Rudeš. 

Hajduk i Slaven Belupo posljednji put su odmjerili snage u svibnju ove godine, na kraju prošle sezone, a Bijeli su tada u Koprivnici slavili s minimalnih 1:0.

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Luka Pušić iz Zagreba i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

13/8/2023 - 07:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr