Mobile menu
Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

 
4/9/2022 - 07:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 5:1 (Split, 4/9/2022)"

Nogometaši Hajduka danas od 21.05 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 8. kola SuperSport HNL. 

- Slaven Belupo je momčad sa samopouzdanjem, imaju par pobjeda u nizu te ne očekujem laganu utakmicu. Trebamo dosta gledati i na sebe. Nikada nije dobro izgubiti utakmicu, treba nakon toga znati reagirati. Trenirali smo dobro i vjerujem da imamo samopouzdanja vratiti se na pobjedničke staze. Vjerujem kako ćemo u nedjelju biti pravi i započeti naš pobjednički niz. Sezona je tek počela, ali svakako ne smijemo ovako lako poklanjati bodove - istaknuo je trener Bijelih Valdas Dambrauskas u najavi današnjeg susreta. 

Hajduk se trenutno nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s devet osvojenih bodova u pet odigranih utakmica. Dvije prvenstvene utakmice su do sada odgođene, a Bijeli trenutno imaju skor od tri pobjede i dva poraza od kojih je jedan bio onaj u posljednjem kolu, odnosno na gostovanju kod Osijeka u Gradskom vrtu. 

Slaven Belupo sjajno je ušao u novu prvenstvenu sezonu, trenutno se momčad trenera Zorana Zekića nalazi na drugom mjestu s osvojenih 14 bodova u sedam odigranih utakmica. U posljednja tri susreta pobijedili su Lokomotivu, Goricu i Rijeku. 

Trener Dambrauskas u ovoj utakmici neće moći računati na ozlijeđene Lovru Kalinića i Dina Mikanovića te Anthonyja Kalika koji je u prošlom kolu dobio treći žuti karton. Zoran Zekić u kadru neće imati Tomislava Božića koji također ima tri žuta kartona.

Glavni sudac utakmice u nedjelju je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Anto Marić iz Zagreba i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca, a asistent VAR suca je Kruno Šarić iz Županje. 

Sve informacije o ulaznicama za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo možete pronaći - OVDJE . 

4/9/2022 - 07:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr