Mobile menu
Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

 
28/8/2022 - 08:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 2:1 (Osijek, 28/8/2022)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 21.05 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u okviru 7. kola SuperSport HNL. 

- Moramo biti spremni. Ovo je veliki izazov za nas. Profesionalci smo i moramo prebaciti fokus s Villarreala na Osijek. Bilo je vrlo emotivno, teška utakmica, ali znamo što nas čeka u Osijeku. Moramo pokazati svoje najbolje lice u Gradskom vrtu. Pogled na ljestvicu nas ne smije zavarati. Osijek ima kvalitetu i pitanje je trenutka kada će krenuti prema gore - ovako je utakmicu najavio trener Valdas Dambrauskas

Hajdukov strateg danas će na raspolaganju imati i Anthonyja Kalika koji u petak stigao iz Gorice te je u subotu otputovao s momčadi u Osijek.

Bijelima ova utakmica dolazi tri dana nakon dvoboja s Villarrealom na Poljudu, a trener Dambrauskas imao je dva treninga za pripremu današnjeg dvoboja. 

U prvenstvu je Hajduk do sada odigrao četiri utakmice, upisane su pobjede u gostima kod Istre 1961 i Varaždina, zatim je poraz u gostima kod Dinama te prošlog vikenda pobjeda protiv Lokomotive na Poljudu. Bijeli se trenutno nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice. 

Osijek je novu prvenstvenu sezonu ušao s pobjedom protiv Gorice, a zatim je u ostalih pet odigranih utakmica upisao dva remija i tri poraza zbog čega se ekipa trenera Nenada Bjelice trenutno nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene tablice. 

Hajduk i Osijek u prošloj su sezoni četiri puta odmjerili snage, u prvoj utakmici Osijek je slavio na Poljudu, a zatim je tri puta rezultat bio neodlučen. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Dario Kolarević iz Zagreba i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca je Luka Pušić, također iz Zagreba. 

28/8/2022 - 08:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr