Mobile menu
Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
21/6/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 3:2 (Zagreb, 21/6/2020)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 21:05 sati igraju utakmicu 30. kola HT Prve lige protiv Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj ulici! 

- Poraz od Varaždina ostavili smo iza sebe, gledamo na novu utakmicu, želimo odigrati bolje, čeka nas još sedam susreta, sedam finala i svi smo na istom tragu te radimo za isti cilj - istaknuo je trener Igor Tudor na konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg dvoboja. 

Bijeli su u posljednjem kolu na Poljudu poraženi rezultatom 3:2 od Varaždina, a prethodno su u prve dvije utakmice nakon ponovnog početka prvenstva osvojili svih šest bodova u dvobojima protiv Intera iz Zaprešića kod kuće te protiv Istre 1961 u gostima. 

Za nastup u današnjoj utakmici konkurira 21 igrač, a trener Tudor ne može računati na Hamzu Barryja, Stefana Simića, Nihada Mujakića i Samuela Eduoka

Hajduk i Lokomotiva tri su puta ove sezone odmjerili snage, Bijeli su dva puta slavili na Poljudu (3:0 i 1:0), a utakmica u Kranjčevićevoj završila je remijem bez golova.

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Vedran Đurak iz Stupnog i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

21/6/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr