Mobile menu
Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Gorice u Velikoj Gorici!

Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Gorice u Velikoj Gorici!

 
30/6/2020 - 07:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 3:1 (Velika Gorica, 30/6/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 21:05 sati igraju protiv Gorice u Velikoj Gorici u okviru 32. kola HT Prve lige. Bijeli u posljednjih pet prvenstvenih kola ulaze kao drugoplasirana ekipa nakon što su u posljednjem kolu na Poljudu svladali Slaven Belupo rezultatom 2:1.

- Za mene i igrače ova utakmica je pravi izazov, igramo protiv neugodnog protivnika bez nekoliko standardnih prvotimaca. Ali, rekao sam svima, stvari uvijek možemo gledati na dva načina, pozitivno i negativno. Sve ovisi kako se pripremimo, a ja želim da su igrači spremni ovu utakmicu prihvatiti kao izazov u kojem mogu pokazati svoje kvalitete - istaknuo je Hajdukov trener Igor Tudor na konferenciji za medije uoči polaska na gostovanje. 

Zbog tri žuta kartona za ovu utakmicu ne konkuriraju kapetan Mijo Caktaš i Kristian Dimitrov, dok su zbog ozljeda van stroja Jairo, Stanko Jurić, Hamza Barry, Nihad Mujakić i Stefan Simić. 

Hajduk i Gorica tri su puta ove sezone odmjerili snage u prvenstvenim ogledima. Bijeli su dva puta slavili na Poljudu (3:0 i 6:0), a utakmica u Velikoj Gorici završila je pobjedom domaćina (2:1).

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćni suci su Sanja Rođak-Karšić iz Sesveta i Marko Stolnik iz Varaždina, a četvrti sudac je Marko Cestarić. 

VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Vedran Đurak iz Stupnog. 

30/6/2020 - 07:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr