Mobile menu
Hajduk danas od 20 sati igra protiv Šibenika na Šubićevcu!

Hajduk danas od 20 sati igra protiv Šibenika na Šubićevcu!

 
9/9/2022 - 06:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 1:1 (Šibenik, 9/9/2022)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 20 sati igraju protiv Šibenika na Šubićevcu u okviru 9. kola SuperSport HNL.

- Moramo nastaviti na tragu pobjede protiv Slaven Belupa. Ne smijemo ići ispod toga. Tri osvojena boda u prošloj utakmici moramo potvrditi u Šibeniku. Naravno, to nam neće biti lako. Šibenik ima potpuno drukčiju momčad u odnosu na prošlu sezonu, a tada su nam radili dosta problema. Bit će teška, borbena utakmica, bitka baš za svaku loptu. Međutim, moramo se nametnuti kroz posjed, kontrolirati utakmicu da zabijemo i izborimo pobjedu - kazao je trener Bijelih Valdas Dambrauskas u najavi današnjeg susreta.

U posljednjem kolu momčad Hajduk je s uvjerljivih je 5:1 svladao Slaven Belupo na Poljudu i trenutno se nalazi na trećem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 12 bodova u šest odigranih susreta. 

Šibenik trenutno zauzima sedmu poziciju na tablici s osvojenih osam bodova u osam odigranih utakmica. U posljednjem susretu ekipa trenera Damira Čanadija osvojila je bod na gostovanju u Gradskom vrtu gdje su odigrali 1:1 s Osijekom. 

Hajdukov trener u ovoj utakmici ponovno može računati na kapetana Lovru Kalinića koji se oporavio od ozljede te na Anthonyja Kalika koji je dvoboj sa Slaven Belupom morao propustiti zbog tri žuta kartona, a i dalje je zbog ozljede van konkurencije Dino Mikanović.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomagat će mu Dino Knez iz Osijeka i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Marjan Tomas, također iz Osijeka. 

9/9/2022 - 06:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr