Mobile menu
Hajduk danas od 20 sati igra protiv Dinama na Maksimiru!

Hajduk danas od 20 sati igra protiv Dinama na Maksimiru!

 
21/5/2022 - 06:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 3:1 (Zagreb, 21/5/2022)"

Nogometaši Hajduka danas od 20 sati igraju protiv Dinama na Maksimiru u posljednjoj prvenstvenoj utakmici u aktualnoj sezoni. 

- Svaka pobjeda je slatka, ali najdraži trenutak mi je kada navijači pjevaju nakon pobjede u bitnoj utakmici i kada uspijemo razveseliti ljude u gradu. Putujemo u Zagreb sa željom za pobjedom iako moram naglasiti da je trofej naš glavni cilj u ovoj sezoni i ne smijemo si dopustiti da neke igrače dovedemo u rizik i u situaciju u kojoj se mogu dodatno ozlijediti - najavio je trener Bijelih Valdas Dambrauskas današnji dvoboj na konferenciji za medije održanoj u četvrtak na Poljudu. 

Dinamo je kolo prije, pobjedom u Šibeniku, osigurao prvo mjesto na tablici te uoči ove utakmice ima četiri boda više od Hajduka. Bijeli su u posljednjem prvenstvenom susretu svladali Istru 1961 na Poljudu i trenutno imaju četiri boda više od trećeplasiranog Osijeka. 

U dosadašnja tri međusobna susreta Hajduk je dva puta slavio, a jedna utakmica završila je neriješenim rezultatom. U prvom dvoboju odigranom u prosincu na Maksimiru, Bijeli su pobijedili s 2:0, a golove su zabili Marko Livaja i Emir Sahiti. Drugi derbi odigran je u ožujku na Poljudu i završio je bez pogodaka, a treći put Hajduk je u travnju svladao Dinamo rezultatom 1:0, jedini strijelac bio je Nikola Kalinić

Glavni sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Marjan Tomas iz Osijeka, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Goran Pataki iz Đakova. 

21/5/2022 - 06:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr