Mobile menu
Hajduk danas od 20.30 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk danas od 20.30 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
16/4/2021 - 06:53 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 0:1 (Split, 16/4/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 20.30 sati igraju protiv Osijeka na Poljudu u okviru 29. kola HT Prve lige. 

- Za mene je ovo jedna u nizu važnih utakmica koje svi takvima i doživljavamo. Moramo se suprotstaviti jakom suparniku, stoga moramo biti vrlo oprezni i znati odgovoriti na njihov sustav i način igre. Istovremeno moramo nastojati igrati svoju igru i pokazati svoju kvalitetu - istaknuo je trener Paolo Tramezzani uoči današnjeg dvoboja. 

Bijeli se uoči ove utakmice nalaze na petom mjestu prvenstvene tablice s osvojena 43 boda u 27 odigranih susreta. Osijek trenutno zauzima drugu poziciju uz osvojena 62 boda u 28 odigranih utakmica. 

U posljednjem kolu Hajduk je slavio s 1:0 na gostovanju kod Istre 1961 na Aldo, Osijek je u zadnjoj utakmici odigrao 2:2 na gostovanju kod Slaven Belupa u Koprivnici. 

Tri međusobne utakmice odigrale su ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni. U prvom susretu odigranom u kolovozu u Gradskom vrtu Hajduk je pobijedio rezultatom 2:1, zatim je u studenom na Poljudu rezultat bio 1:1, a posljednjem dvoboju Osijek je u veljači na svom terenu pobijedio s 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Robi Kezele iz Rijeke, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. 

VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca je Borut Križarić iz Čakovca. 

16/4/2021 - 06:53 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr