Mobile menu
Hajduk danas od 20.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

Hajduk danas od 20.05 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu!

 
29/8/2020 - 08:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:2 (Split, 29/8/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 20.05 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u sklopu 3. kola HT Prve lige. Bijeli su slavili u prve dvije prvenstvene utakmice i pobjedom u današnjem dvoboju mogu zadržati maksimalan učinak na startu nove sezone, a uoči reprezentativne pauze koja će trajati sljedeća dva tjedna. 

- Belupo je momčad koja ima stabilnost u igri, vrlo su nezgodan i organiziran suparnik te znamo da ćemo se morati namučiti za pobjedu. Utakmica nam je jako bitna i spremni smo na sve izazove koji nas čekaju - između ostalog je istaknuo Hajdukov trener Hari Vukas u najavi današnjeg dvoboja. 

Po prvi put od kada se priključio Bijelima za nastup će danas konkurirati grčki napadač Dimitrios Diamantakos, a trener Vukas neće moći računati na Stefana Simića, Tonija Teklića i Marina Ljubića koji su ozlijeđeni. 

Podsjetimo još jednom, Hajduk je u prve dvije utakmice svladao Istru 1961 na Poljudu rezultatom 2:0, a zatim su Bijeli slavili i na gostovanju kod Osijeka rezultatom 2:1. 

Damir Batinić iz Osijeka određen je za glavnog suca utakmice, a pomagat će mu Dino Knez (Stupno) i Kristijan Novosel (Valpovo), dok je četvrti sudac Zdenko Lovrić (Đakovo). VAR sudac je Dario Bel, a asistent VAR suca je Miro Grgić, obojica iz Osijeka. 

29/8/2020 - 08:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr