Mobile menu
Hajduk danas od 20.05 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

Hajduk danas od 20.05 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

 
15/4/2022 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 1:0 (Split, 15/4/2022)"

Nogometaši Hajduka danas od 20.05 sati igraju protiv Gorice na Poljudu u okviru 31. kola HT Prve lige. 

Trenutno imamo jako zgusnut raspored te smo se baš iz tog razloga kvalitetno pripremali. Cijeli ovaj tjedan smo se pripremali za tri utakmice, mentalno i fizički, ali moram naglasiti da je ova sljedeća utakmica protiv Gorice najbitnija. Gorica ima privilegiju da je na sredini tablice te može igrati bez pritiska, ali ja se nikad s njima ne bih mijenjao. Mi konstantno radimo pod pritiskom, ali nas to izgrađuje i dodatno motivira da budemo još bolji - govorio je trener Bijelih Valdas Dambrauskas na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Hajduk je u prošloj utakmici pobijedio Šibenik na Poljudu rezultatom 2:1, strijelci za Bijele bili su Filip Krovinović i Josip Elez. Uoči utakmice s Goricom Hajduk zauzima treće mjesto na tablici s 56 osvojenih bodova.

Gostujuća ekipa je u prošlom kolu remizirala s Istrom 1961 i sada se nalazi na šestom mjestu s istim brojem bodova kao i petoplasirana Lokomotiva.

U prethodnim međusobnim dvobojima u aktualnoj sezoni, Hajduk je dva puta osvojio sva tri boda dok je jedna utakmica završila podjelom bodova. U prvom susretu, odigranom u Kranjčevićevoj, Bijeli su pobijedili 3:1, na Poljudu je utakmica završila rezultatom 0:0 dok su u posljednjem međusobnom susretu igrači Valdasa Dambrauskasa na gostujućem terenu uvjerljivo pobijedili s rezultatom 4:0. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Igor Krmar, također iz Zagreba. 

Cijena ulaznica za utakmicu protiv Gorice iznosi 50 kuna za sve tribine. 

Sve informacije o pretplatama, članstvu i uvjetima kupnje ulaznica možete pronaći – OVDJE  . 

15/4/2022 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr