Mobile menu
Hajduk danas od 19 sati protiv Rudeša u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 19 sati protiv Rudeša u Kranjčevićevoj!

 
14/5/2019 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rudeš - Hajduk 1:4 (Zagreb, 14/5/2019)"

Treću utakmicu u posljednjih sedam dana nogometaši Hajduka igraju danas u Kranjčevićevoj protiv Rudeša u sklopu 34. kola HT Prve lige. U posljednja dva susreta Bijelih su slavili na Poljudu protiv Intera iz Zaprešića i Slaven Belupa, a danas od 19 sati tražit će tri nova važna boda u borbi za Europu. 

- Regenerirali smo se nakon utakmice s Belupom, pokušali smo se što bolje oporavit za vrlo zahtjevan susret koji je pred nama. Ovo je jako bitna utakmica, prvenstvo ide kraju i ovaj tjedan su ta dva dvoboja koja će nam dati sliku uoči zadnjeg kola. Rudeš je sada mnogo bolja momčad nego u jesenskom dijelu sezone, maksimalno ozbiljno pristupamo ovoj utakmici jer i osobno poštujem što su napravili tijekom drugog dijela sezone - kazao je Hajdukov trener Siniša Oreščanin uoči današnjeg susreta u Kranjčevićevoj. 

Strateg Bijelih sigurno ne može računati na Ardiana Ismajlija koji ima tri žuta kartona te Josipa Juranovića, Stipu Vučura i Božu Mikulića koji su ozlijeđeni.

Bijeli su pobijedili Rudeš u sva tri susreta koje su odigrali ove sezone te su pri tom postigli ukupno deset pogodaka i primili dva (3:1, 1:4, 3:0).

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač, asistirat će mu Vedran Đurak, Robi Kezele i Tomislav Bionda

14/5/2019 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr