Mobile menu
Hajduk danas od 19 sati na Poljudu dočekuje Lokomotivu

Hajduk danas od 19 sati na Poljudu dočekuje Lokomotivu

 
24/9/2017 - 08:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:2 (Split, 24/9/2017)"

Nogometaši Hajduka danas u 10. kolu HT Prve lige na Poljudu od 19 sati dočekuju momčad Lokomotive. S ovim dvobojem započinje drugi krug prvenstva, a iduća četiri susreta hajdukovci će biti domaćini na svom stadionu.

U prvom međusobnom ovosezonskom srazu odigranom sredinom srpnja na Maksimiru hajdukovci su slavili rezultatom 3:1. Pogotke za Hajduk tada su postigli Franck Ohandza, Ante Erceg i Zoran Nižić.

U odnosu na prošli prvenstveni ogled u konkurenciji za dvoboj vraćaju se Erceg, Nižić i Toma Bašić, strijelac zgoditka u Kup susretu odigranom u Oriovcu prije četiri dana. Dvoboj će propustiti Marko Futacs, Gustavo Carbonieri i Ivan Pešić.

Utakmicu sudi Damir Batinić iz Osijeka, a pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Kruno Šarić iz Županje. Četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova, dok delegat susreta Ivan Smokrović dolazi iz Rijeke jednako kao i kontrolor suđenja Šime Vukić.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. I za ovaj susret na ulazu U očekuje Vas zabava s našom službenom maskotom Kluba, Ricom. Uz ulaz U koji je predviđen kao kutak za mlade hajdukovce, kupnja dječjih ulaznica omogućena je po simboličnoj cijeni i za tribine JUG, ISTOK, ZAPAD po cijeni od 10 kuna.

Sva događanja s današnjeg susreta pratite UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk. 

24/9/2017 - 08:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr