Mobile menu

104.575

je dio prgave familije.
Hajduk i gotovo!
Hajduk danas od 19.30 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

Hajduk danas od 19.30 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

 
3/10/2021 - 13:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 1:1 (Osijek, 3/10/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 19.30 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u okviru 11. kola HT Prve lige. 

- Napravit ćemo sve za pobjedu pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Pričao sam s igračima koji će igrati u nedjelju, i svi su mi rekli da će se boriti svaku centimetar na terenu. Momčad raste i zbog toga bih rekao da smo spremni za borbu u nedjelju i jedva čekamo utakmicu. Ekipa je puna samopouzdanja i spremna je dati sve od sebe na utakmici - istaknuo je trener Bijelih Jens Gustafsson na konferenciji za medije održanoj uoči polaska za Osijeka. 

Uoči ove utakmice Bijeli se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s 19 osvojenih bodova u devet odigranih susreta. Osijek trenutno zauzima drugu poziciju s 20 bodova u 10 odigranih utakmica. 

U posljednjem susretu Hajduk je rezultatom 1:0 svladao Lokomotivu na Poljudu, a  Osijek je u prošlom kolu slavio s 2:0 na gostovanju u Šibeniku. 

Posljednji međusobni ogled Hajduka i Osijeka odigran je krajem srpnja na Poljudu, a slavio je Osijek preokrenuvši rezultat na 2:1.

U odnosu na prošlo kolo Hajdukov trener Jens Gustafsson opet može računati na Filipa Krovinovića koji je utakmicu s Lokomotivom morao preskočiti zbog tri žuta kartona. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Vedran Đurak iz Stupnog, a četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

3/10/2021 - 13:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr