Mobile menu
Hajduk danas od 19.20 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 19.20 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
7/5/2023 - 06:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:3 (Zagreb, 7/5/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 19.20 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj u okviru 33. kola SuperSport HNL.

- Očekujemo otvorenu utakmicu protiv protivnika koji je najmlađu u ligi, trkački najbolji, najagresivniji. To dolazi zbog godina i mladosti. Igraju nogomet koji svi vole gledati. Već godinama iz Lokomotive izlaze dobri igrači. Želimo parirati energijom, trkom, fizikom, iskoristiti kvalitete koje imamo. Drugačija smo ekipa koja bi trebala pokušati doći i izdominirati. Trebat će dosta trčati, i koristiti našu kvalitetu - ovako je današnji susret najavio trener Ivan Leko

Uoči ove utakmice Bijeli se nalaze na drugom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 59 bodova, dok Lokomotiva zauzima osmu poziciju s 38 osvojenih bodova. Obje ekipe prošlog su vikenda na svom terenu remizirale sa suparnicima. Hajduk je na Poljudu odigrao 0:0 u derbiju s Dinamom, a Lokomotiva u Kranjčevićevoj 2:2 s Goricom. 

U odnosu na derbi trener Leko ponovno može računati na Yassinea Benrahoua i Agustina Anella koji su dvoboj s Dinamom morali preskočiti zbog tri žuta kartona. I dalje u kadru nema Luke Vuškovića

Hajduk i Lokomotiva odigrali su tri utakmice u aktualnoj sezoni. Bijeli su u kolovozu na Poljudu slavili s 2:1, zatim je u listopadu u Kranjčevićevoj bilo 2:2, a u posljednjem susretu odigranom u ožujku na Poljudu pobijedila je Lokomotiva s 4:3. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Nikola Kečkiš iz Virovitice i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Martin Turčin iz Trstena. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Dario Kolarević iz Zagreba. 

7/5/2023 - 06:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr