Mobile menu
Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

 
22/4/2023 - 08:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:0 (Split, 22/4/2023)"

Nogometaši Hajduka u danas s početkom u 19.10 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu u okviru 30. kola SuperSport HNL. 

- Kada se pogledamo tri utakmice ove sezone, dobili smo ih sve, a mogli smo ih sve tri izgubiti. Zadnju utakmicu smo ih dobili tek kad su ostali s igračem manje. Meni se sviđa gledati to kako igraju, visoki presing, napadaju visoko. Sigurno nas čeka jedna zahtjevna utakmica. Za Hajduk je svaka utakmica bitna, jednako ću se veseliti pobjedi i jednako ću tugovati nakon poraza, imali mi bod ili 50 manje od prvog. Moraš svoje pokušati napraviti na najbolji mogući način - ovako je susret najavio Hajdukov trener Ivan Leko na jučerašnjoj konferenciji za medije. 

Bijeli ovaj susret dočekuju na drugom mjestu prvenstvene tablice s 54 osvojena boda, dok gosti zauzimaju šestu poziciju s 39 osvojenih bodova. Hajduk je u prethodnom kolu poražen od Rijeke na Rujevici rezultatom 2:0, a Varaždin je na domaćem terenu odigrao bez golova s Istrom 1961. 

U odnosu na prošlu utakmicu treneru Leki se u konkurenciju vraćaju Filip Krovinović i Marko Livaja koji su susret na Rujevici morali preskočiti zbog tri žuta kartona. Sigurno neće biti Rokasa Pukštasa i Luke Vuškovića koji su priključeni juniorskoj momčadi za završnicu Lige prvaka mladih, a trener Bijelih potvrdio je da još uvijek ne može računati na Dina Mikanovića.

U sva tri dosadašnja ogleda u aktualnoj sezoni Hajduk je izlazio kao pobjednik protiv Varaždina. Na samom početku sezone Bijeli su u Varaždinu slavili s 2:0, zatim u listopadu na Poljudu s 2:1 te u veljači u Varaždinu s 4:1. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Goran Perica iz Šibenika. 

22/4/2023 - 08:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr