Mobile menu
Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Šibenika na Šubićevcu!

Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Šibenika na Šubićevcu!

 
1/4/2023 - 07:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 2:3 (Šibenik, 1/4/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 19.10 sati igraju protiv Šibenika na Šubićevcu u okviru 27. kola SuperSport HNL. 

- Bit će teška utakmica. Imamo protivnika koji je s ovim trenerom krenuo u sezonu, sad se vratio, on izgubi svaku petu utakmicu. Uzeli su četiri boda protiv Osijeka i Dinama. Sigurno će biti puni samopouzdanja i vjere da nas mogu dobiti. Kada igraš u Hajduku o motivu ne treba pričati. Uživaj u svakoj minuti u ovom dresu, a kada odeš vidjet ćeš koliko je posebno nositi ovaj dres. Ja očekujem da Hajduk bude motiviraniji nego Šibenik - ovako je dvoboj najavio trener Bijelih Ivan Leko na jučerašnjoj konferenciji za medije. 

Trener Leko istaknuo je kako u ovoj utakmici zbog ozljeda sigurno ne može računati Sahitija, Prpića, Kalika, Eleza i Lovru Kalinića, kartoniranog Grgića, dok je nastup Marka Livaje upitan. 

Hajduk ovu utakmicu dočekuje na drugom mjestu s 50 osvojenih bodova u 26 odigranih kola, devet manje od vodećeg Dinama te 13 više od trećeplasiranog Osijeka. Šibenik je trenutno na pretposljednjem mjestu prvenstvene tablice s 24 osvojena boda. 

Momčad trenera Ivana Leke uoči reprezentativne stanke svladala je Slaven Belupo na Poljudu rezultatom 1:0, pogotkom Dina Mikanovića. Šibenik je u posljednjem službenom susretu odigrao 0:0 na gostovanju kod Osijeka.

Bit će ovo treći susret Hajduka i Šibenika u aktualnoj sezoni. Na prvom gostovanju na Šubićevcu početkom rujna rezultat je bio 1:1, a u drugoj utakmici odigranoj 22. siječnja ove godine, Hajduk je na Poljudu slavio s 2:1.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Dario Kolarević iz Zagreba. 

1/4/2023 - 07:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr