Mobile menu
Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
25/5/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 2:5 (Zagreb, 25/5/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom od 19.10 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj posljednju utakmicu u aktualnoj sezoni SuperSport HNL. 

- Imali smo jedan uobičajeni radni tjedan, nešto mirniji nego prethodni s obzirom na to da smo pobijedili Goricu. Očekuje nas zadnja utakmica sezone koja nema rezultatski imperativ, ni za nas, ni za Lokomotivu. Nadam se dobroj, otvorenoj utakmici s jedne i druge strane. Vjerujem kako će gledatelji biti zadovoljni i da ćemo mi pobijediti - ovako je današnji susret najavio trener Siniša Šegović, član stručnog stožera prve momčadi. 

Bez obzira na ishod ovog susreta Hajduk će se zonu završiti na trećem, a Lokomotiva na petom mjestu SuperSport HNL. U dosadašnjih 35 kola Bijeli su osvojili 65 bodova, dok je Lokomotiva na 51. 

U posljednjoj utakmici hajdukovci su na Poljudu svladali Goricu rezultatom 2:1. Pogotke za Bijele postigli su Trajkovski i Pukštas. Lokomotiva je u zadnjem kolu odigrala 3:3 na gostovanju kod Rudeša. 

U dosadašnja tri međusobna ogleda u aktualnoj sezoni Hajduk je najprije slavio na Poljudu s minimalnih 1:0, zatim je u Kranjčevićevoj bilo 1:1, a posljednji susret odigran u ožujku u Splitu završio je pobjedom gostiju od 2:1. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Antonio Škobić iz Osijeka. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke i asistent VAR suca je Luka Pajić iz Rijeke. 

25/5/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr