Mobile menu
Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu!

Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu!

 
30/1/2021 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 0:1 (Split, 30/1/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 19.10 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 18. kola HT Prve lige. 

- Sretan sam što sam na licima igrača nakon poraza u derbiju vidio glad, a ne tugu. Na treninzima su također reagirali dobro. Moramo vjerovati u sebe, iskoristiti stvari koje su se dogodile u prošlosti kao lekciju, da bi u budućnosti mogli ostvariti naš cilj. Da bismo to uspjeli moramo ostati ujedinjeni u dobrim i lošim trenutcima. Ispred nas je puno posla, ali moramo biti fokusirani na svaki dan - kazao je Hajdukov trener Paolo Tramezzani u najavi današnjeg susreta. 

Strateg Bijelih danas sigurno ne može računati na Bassela Jradija koji je u derbiju protiv Dinama dobio treći žuti karton te Kristiana Dimitrova koji susret propušta zbog ozljede. 

Bijeli su uoči ove utakmice pali na šestu poziciju prvenstvene tablice, a njihov današnji protivnik zauzima posljednje mjesto. 

U posljednjem međusobnom ogledu ove dvije momčadi Hajduk je u Kranjčevićevoj slavio rezultatom 2:1, a oba pogotka za Bijele tada je postigao kapetan Mijo Caktaš

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomoćnici su mu Vedran Đurak iz Stupnog i Željko Bučar iz Duge Rese, a četvrti sudac je Andrej Burilo iz Osijeka. 

VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a pomoćnik VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

30/1/2021 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr