Mobile menu
Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Gorice u Velikoj Gorici!

Hajduk danas od 19.10 sati igra protiv Gorice u Velikoj Gorici!

 
25/4/2023 - 08:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 0:0 (Velika Gorica, 26/4/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 19.10 sati igraju protiv Gorice u Velikoj Gorici u okviru 31. kola SuperSport HNL.

- Bit će nezgodna utakmica. Poslije poraza u Splitu u zadnjih osam utakmica su najbolji. Uzeli su najviše bodova od svih. U jakoj dobroj su formi, s dobrim samopouzdanjem. Ovo je test karaktera, motivacije, koliko možemo biti fokusirani i ozbiljni nakon dobre utakmice protiv Varaždina - ovako je današnji dvoboj najavio trener Bijelih Ivan Leko

Obje momčadi prošlog su vikenda upisale prvenstvene pobjede. Hajduk je na Poljudu s 2:0 svladao Varaždin golovima Yassinea Benrahoua i Emira Sahitija, a Gorica je na svom terenu slavila protiv Rijeke s 1:0. 

Bijeli i dalje zauzimaju drugu poziciju prvenstvene tablice s osvojenih 57 bodova u 30 kola, dok se Gorica spomenutom pobjedom na kratko pomakla na devetu poziciju, međutim nakon jučerašnje pobjede Šibenika protiv Slaven Belupa, opet je pala na posljednje mjesto.

U aktualnoj sezoni Hajduk je odigrao tri utakmice s Goricom te upisao maksimalnih 9 bodova. U listopadu prošle godine Bijelih su u gostima pobijedili rezultatom 1:0, nedugo zatim na Poljudu je odigrana zaostala utakmica 4. kola u kojoj je Hajduk slavio s 3:1, a posljednji susret odigran je u veljači u Splitu kada je momčad trenera Ivana Leke pobijedila s 2:1. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Čakovca, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Ivan Janjić iz Iloka, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović, a asistent VAR suca Luka Pušić - obojica iz Zagreba. 

25/4/2023 - 08:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr