Mobile menu
Hajduk danas od 19.05 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

Hajduk danas od 19.05 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

 
27/9/2020 - 09:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:0 (Split, 27/9/2020)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 19.05 sati igraju protiv Varaždina utakmicu 6. kola HT Prve lige. Po prvi put u aktualnoj sezoni igra se s prisustvom publike, a zbog posebnih mjera uslijed pandemije koronavirusa dozvoljeno je prisustvo tek 20% kapaciteta svake tribine. 

Bijelima ovaj susret dolazi nakon što su u četvrtak poraženi od Galatasaraya u Istanbulu rezultatom 2:0 u sklopu 3. pretkola Europske lige. 

- Pokazali smo i tamo da možemo odigrati kvalitetno, ali da ne bi netko mislio da živimo na lovorikama. Mi smo ispali, ali imamo temelj za dalje. Priprema utakmice je bila kvalitetna, dobro smo reagirali i na temelju te utakmice možemo graditi nešto više. Sada igramo protiv Varaždina koji je ozbiljna ekipa, konsolidirali su se nakon korone, imaju mobilne igrače prema naprijed i naš pristup ovoj utakmici mora biti na visokom nivou ako želimo pobijediti. Svi razmišljamo u tom smjeru - između ostalog je istaknuo trener Hari Vukas na konferenciji za medije održanoj uoči ove utakmice. 

Strateg Bijelih danas može računati na sve igrače, svi ozlijeđeni su se oporavili, a nema ni kartoniranih. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba. Pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Tino Krečak iz Velike Gorice. 

VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a pomoćnik VAR suca je Miro Grgić iz Osijeka. 

27/9/2020 - 09:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr