Mobile menu
Hajduk danas od 19.05 sati igra protiv Istre 1961 na Poljudu!

Hajduk danas od 19.05 sati igra protiv Istre 1961 na Poljudu!

 
14/5/2022 - 09:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 3:1 (Split, 14/5/2022)"

Nogometaši Hajduka danas od 19.05 sati igraju protiv Istre 1961 u okviru 35. kola HT Prve lige. Ovo je ujedno i posljednja prvenstvena utakmica Bijelih na Poljudu u aktualnoj sezoni. 

- Pobjedom nad Istrom možemo osigurati drugo mjesto, ali i zadržati šansu za osvajanjem prvog mjesta. Znamo da rasplet prvenstva ne ovisi o nama, ali moramo izaći na teren, odigrati najbolje što možemo i osvojiti sva tri boda. Atmosfera je jako dobra, ekipa smo s puno samopouzdanja i bitno je da odradimo svoj dio zadatka pa ćemo vidjeti što će se dogoditi dan poslije – govori je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Hajduk je u prošlom kolu upisao uvjerljivu pobjedu na Rujevici, Bijeli su slavili s 3:0, dva pogotka postigao je Marko Livaja, a jedan je dodao Dino Mikanović. Trenutno Hajduk drži drugo mjesto s osvojenih 69 bodova. Istra 1961 uoči ovog kola nalazi se na devetom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 28 bodova, a u posljednjem kolu poraženi su na domaćem terenu od Šibenika rezultatom 2:1.

Hajduk i Istra susreli su se u tri navrata u ovogodišnjem prvenstvu te je Hajduk bio uspješniji. U prvom ogledu odigranom u Puli Bijeli su slavili s 3:1, na Poljudu su domaćini odnijeli sva tri boda nakon pobjede od 4:0 dok je posljednji susret završio podjelom bodova. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Kristijan Novosel  iz Đakova, a četvrti sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE  . 

14/5/2022 - 09:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr