Mobile menu
Hajduk danas od 19:05 sati gostuje kod Gorice

Hajduk danas od 19:05 sati gostuje kod Gorice

 
3/10/2020 - 06:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nogometaši Hajduka danas od 19:05 sati gostuju kod Gorice u sklopu 7. kola HT Prve lige. U prošlom su kolu hajdukovci svladali momčad Varaždina, dok je Gorica poražena u posljednjim sekundama na gostovanju kod Osijeka. Bijeli do sada još nemaju pobjedu s Gradskog stadiona u Velikoj Gorici, ali tradicije su tu da se ruše, uvjeren je i trener Hari Vukas.

- Nekad se to dogodi, da neka ekipa u određenom trenutku ne odgovara drugoj. Tradicije su tu da se ruše. U dobrom smo momentu s dobrim zanosom. Očekujem pravi gard od svojih momaka. Želimo promijeniti taj trend u duelima s Goricom. - kazao je, među ostalim, trener Vukas u najavi današnjeg dvoboja. 

Hajdukov strateg na put je poveo 26 igrača koji konkuriraju za današnji ogled te susret šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem Bijeli igraju protiv Graničara u Županji (utorak 6. listopada 15:00 sati). Kartoniranih ni ozlijeđenih nema, svi igrači su na raspolaganju za ova dva susreta.

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Dino Knez (Osijek) i Kristijan Novosel (Valpovo), a četvrti sudac je Andrej Burilo (Osijek). VAR sudac je Ivan Bebek (Rijeka), a asistent VAR suca je Igor Krmar (Zagreb).

3/10/2020 - 06:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr