Mobile menu
Hajduk danas od 18 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

Hajduk danas od 18 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

 
1/3/2023 - 09:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 1:2 (Osijek, 1/3/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 18 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u okviru 1/4 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

- Pred nama je jako bitna utakmicu, u njoj si ili pobjednik ili gubitnik. Dobro je što dolazi brzo nakon nedjelje i poraza u Maksimiru. Očekujem dobru reakciju momčadi nakon svega što se dogodilo. Puno pričamo između sebe, ali imamo teren gdje sve trebamo pokazati. Moramo pokazati koliko nam je stalo i kakvu kvalitetu imamo, igrati hrabro i napraviti sve da pobijedimo ovu utakmicu - ovako je utakmicu najavio trener Bijelih Ivan Leko

Hajduk je u posljednjem prvenstvenom susretu doživio težak poraz protiv Dinama od 4:0 u derbiju odigranom u Maksimiru. Sljedećeg dana momčad se prema planu zaputila u Vukovar te se za današnji dvoboj pripremala u obližnjem Ceriću na terenima NK Mladost. 

Osijek je u prošlom prvenstvenom kolu igrao u Gradskom vrtu te je također poražen, izgubila je momčad trenera Pomsa od Varaždina s minimalnih 1:0. 

Do ove faze natjecanja Bijeli su stigli pobjedama protiv Tehničara iz Cvetkovca kojeg su svladali rezultatom 4:1 te protiv Mladosti iz Ždralova od 2:0. Osijek je prethodno slavio protiv Papuka rezultatom 2:0, a zatim je svladao Varaždin rezultatom 2:1.

U aktualnoj sezoni Hajduk i Osijek odigrali su dva prvenstvena susreta. U prvom su Osječani slavili u Gradskom vrtu rezultatom 2:1, a drugi na Poljudu završio je Hajdukovom pobjedom od 3:1. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Vedran Đurak iz Svetog Ivana Zeline, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

1/3/2023 - 09:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr