Mobile menu
Hajduk danas od 18.55 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

Hajduk danas od 18.55 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

 
16/6/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:3 (Split, 16/6/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 18.55 sati igraju utakmicu 29. kola HT Prve lige protiv Varaždina pred praznim tribinama Poljuda. Bijeli su jedina momčadi HT Prve lige koja je u prva dva kola nakon ponovnog početka prvenstva ostvarila maksimalan učinak. Nakon tromjesečne obustave svih nogometnih aktivnosti, ekipa trenera Igora Tudora natjecanje je nastavila pobjedom protiv Intera na Poljudu (2:1) te protiv Istre 1961 u Puli (1:0). 

- Mogu najaviti da će biti novih igrača i promjena u sastavu, idemo pokušati radom dignuti kvalitetu naše igre u svakom segmentu. Želimo biti opasniji, bolji, stvarati više šansi - između ostalog je kazao trener Bijelih nakon Zoom konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg dvoboja. 

Trener Tudor u današnjem susretu ne može računati na Ardijana Ismajlija koji je u Puli dobio treći žuti karton, a u konkurenciju se vraća Samuel Eduok koji je iz istog razloga propustio dvoboj protiv Istre 1961.

Hajduk i Varaždin ove su sezone ti puta odmjerili snage, a Bijeli su slavili u sva tri susreta. U Varaždinu je dva puta rezultat bio 3:0 te u 2:0 u jedinom susretu odigranom na Poljudu. 

Glavni sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba, pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca, Luka Pušić iz Zagreba te sutkinja Ivana Martinčić iz Koprivnice.

VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke.

16/6/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr