Mobile menu
Hajduk danas od 18.55 sati igra protiv Šibenika na Poljudu!

Hajduk danas od 18.55 sati igra protiv Šibenika na Poljudu!

 
1/8/2021 - 07:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 1:0 (Split, 1/8/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 18.55 sati igraju protiv Šibenika na Poljudu u okviru 3. kola HT Prve lige. 

- Nakon velikog razočaranja u Kazahstanu od danas gledamo naprijed prema Šibeniku. Mislim da nam utakmica dolazi u pravo vrijeme. Želimo pokazati drukčije lice Hajduka, pogotovo što se tiče rezultata - istaknuo je između ostalog trener Jens Gustafsson na konferenciji za medije uoči današnjeg susreta. 

Hajduk u ovaj susret ulazi nakon ispadanja iz Europa Konferencijske lige, odnosno utakmice protiv Tobola u Kazahstanu u kojoj su Bijeli u četvrtak poraženi s 4:1. U prvom susretu Hajduk je svladao kazahstansku momčad rezultatom 2:0, a u uzvratu Tobol je nakon odigranih 90 minuta imao 3:1 te je u produžecima postigao još jedan pogodak koji je momčad iz Kostanaya odveo u 3. pretkolo Europa Konferencijske lige. 

U prvenstvu su Bijelih krenuli s remijem protiv Lokomotive u gostima te porazom od Osijeka na Poljudu. Šibenik je s druge strane upisao dva gostujuća poraza, najprije od Osijeka, a zatim i od Gorice. 

Posljednji susret Hajduk i Šibenik odigrali su u svibnju na Šubićevcu, a Bijeli su tada slavili rezultatom 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Robi Kezele, također iz Rijeke. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE. 

Informacije vezane za antigenska testiranja za navijače možete pronaći - OVDJE. 

1/8/2021 - 07:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr