Mobile menu
Hajduk danas od 18.55 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk danas od 18.55 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
5/7/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 0:1 (Split, 5/7/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 18.55 sati igraju protiv Osijeka na Poljudu u okviru 33. kola HT Prve lige. Uoči ove utakmice Bijeli se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene tablice 54 osvojena boda, a Osijek zauzima treće mjesto s 56 bodova. 

- Uvjeren sam da ćemo imati dobru energiju, stil igre i mentalni sklop u ovoj utakmici. Osijek je zrela ekipa, u dobrom su momentu, ali cilj je da ih dobijemo i pobjedom preskočimo kako bi dobili pozitivan vjetar za preostale tri utakmice u prvenstvu - kazao je trener Igor Tudor na konferenciji za medije održanoj uoči utakmice. 

Strateg Bijelih u ovoj utakmici neće moći računati na kartoniranog Marija Vuškovića te ozlijeđene Stanka Jurića, Nihada Mujakića i Stefana Simića. U konkurenciju se vraćaju kapetan Mijo Caktaš, Jairo i Kristian Dimitrov.

U dosadašnja tri susreta oba kluba su upisala pobjedu na domaćem terenu te remi u posljednjem dvoboju u Gradskom vrtu. U prvoj utakmici Osijek je slavio s 1:0, Hajduk je zatim na Poljudu pobijedio rezultatom 3:2, a posljednja utakmica u Osijeku završila je bez golova. 

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Goran Perica iz Šibenika. 

5/7/2020 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr