Mobile menu
UŽIVO

Bilogora '91 - Hajduk 0:3

Utakmicu Bilogora '91 - Hajduk pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Hajduk danas od 18.30 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 18.30 sati igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
11/8/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:1 (Zagreb, 11/8/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 18.30 sati u Kranjčevićevoj igraju protiv Lokomotive utakmicu 2. kola SuperSport HNL. 

- Čeka nas teška utakmica. Lokomotiva je vrlo vertikalna, igraju visoki presing i trebat će nam jako dobra izvedba. Analizirali smo Lokomotivu, gledali smo njihovu utakmicu s Rijekom, svjesni smo da moramo odigrati veliku utakmicu. Jako su opasna momčad. Moramo ući našim mentalitetom, boriti se i ostaviti srce na terenu. Nećemo tražiti alibije u putovanjima i umoru. Činjenica je da nas čeka loš teren i malena svlačionica, ali moramo biti pravi - govorio je Hajdukov trener Gennaro Gattuso na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Na otvaranju prvenstva prošle nedjelje Bijeli su s 2:1 pobijedili Slaven Belupo na Poljudu te se trenutno nalaze na trećem mjestu iza Rijeke i Dinama koji su također slavili u prvom kolu, ali s većom gol razlikom. 

Uoči dvoboja s Lokomotivom, momčad trenera Gattusa, u četvrtak je u Slovačkoj odigrala prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Susret s Ružomberokom završio je bez pogodaka, a pitanje prolaska dalje rješavat će se sljedećeg tjedna u Splitu. 

Hajdukovci su se iz Ružomberoka vratili u petak oko 2 sata ujutro, a uoči odlaska u Zagreb odradit će dva treninga. Trener Gattuso zbog ozljede sigurno neće moći računati na Ismaella Dialloa

Lokomotiva je u prvom kolu poražena od Rijeke na Rujevici rezultatom 4:0 te se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu prvenstvene tablice. Hajduk i Lokomotiva posljednji put su međusobno igrali na kraju prošle sezone kada su Bijeli u Kranjčevićevoj slavili s 5:2.

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Ivan Janić iz Iloka, a četvrta sutkinja je Ivana Martinčić iz Koprivnice. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Luka Pajić iz Rijeke. 

11/8/2024 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr