Mobile menu
Hajduk danas od 18.15 sati igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini!

Hajduk danas od 18.15 sati igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini!

 
25/8/2024 - 09:07 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 1:1 (Pula, 25/8/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 18.15 sati igraju protiv Istre 1961 na Aldo Drosini u okviru 4. kola SuperSport HNL. 

- Čeka nas kompleksna utakmica. Istra je ozbiljna momčad, igraju presing po cijelom terenu. Trebat ćemo se boriti. Agresivni su na svakom dijelu terena. Naša početna postava će se dobro pripremit za ono što nas čeka, moramo biti 100 posto spremni u glavi i nogama - ovako je na konferenciji za medije održanoj u petak utakmicu najavio trener Gennaro Gattuso

Strateg Bijelih potvrdio je kako danas sigurno neće konkurirati Šarlija, Moufi, Bamba i Sigur

Uoči gostovanja u Puli Bijeli su ostvarili učinak od dvije pobjede i jednog remija te trenutno sa sedam osvojenih bodova zauzimaju treće mjesto na prvenstvenoj tablici. 

U posljednjem susretu momčad trenera Gattusa preokretom je došla do tri boda protiv Varaždina na Poljudu. Poveli su gosti početkom susreta pogotkom Mitrovskog, a u drugom dijelu utakmice Hajduku su pobjedu donijeli Krovinović i Livaja

Istra 1961  koju vodi naš nekadašnji trener Paolo Tramezzani u novoj sezoni je upisala jednu pobjedu i dva poraza te se trenutno nalazi na šestoj poziciji prvenstvene tablicu. U posljednjoj utakmici rezultatom 4:0 poraženi su od Rijeke na Rujevici. 

Posljednji put Hajduk je i Istrom 1961 igrao krajem prošle sezone te je tada u Puli rezultat bio 1:1. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca.  VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca Anto Marić iz Zagreba. 

25/8/2024 - 09:07 sati
Prva momčad