Mobile menu
Hajduk danas od 18.10 sati igra protiv Istre 1961 na Poljudu!

Hajduk danas od 18.10 sati igra protiv Istre 1961 na Poljudu!

 
7/4/2023 - 07:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 2:2 (Split, 7/4/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 18.10 sati igraju protiv Istre 1961 na Poljudu u okviru 28. kola SuperSport HNL. 

- Istra je dobra ekipa, igraju svoje. Mi smo izgubili pet bodova od njih, tako da je to tradicionalno nezgodan protivnik za nas. Možemo pretpostaviti što će oni igrati, a što se tiče nas, jednostavno je, moramo biti bolji. Čim padnemo intenzitetom i ne pratimo zahtjeve, imamo problema. Ja očekujem jedan dobar Hajduk, motiviran i fokusiran - ovako je trener Bijelih Ivan Leko opisao današnjeg suparnika na konferenciji za medije održanoj dan uoči utakmice.

U posljednjoj Hajduk je slavio 3:2 na gostovanju na Šubićevcu, a pogotke za Bijele u tom susretu postigli su Marko Livaja, Jan Mlakar i Rokas Pukštas. Naša momčad u posljednji krug prvenstva ulazi s druge pozicije na tablici s osvojena 53 boda.

Istra 1961 trenutno zauzima sedmu poziciju prvenstvene tablice s osvojenih 35 bodova, a u posljednjem susretu momčad trenera Gonzala Garcije poražena je s 2:0 od Slaven Belupa na gostovanju u Koprivnici. Trener Istre 1961 protiv Hajduka sigurno neće moći računati na suspendiranog Antu Ercega te na Redu Boultama koji ima tri žuta kartona. 

U odnosu na posljednji susret trener Leko ponovno će u konkurenciji imati Lukasa Grgića koji je gostovanje na Šubićevcu preskočio zbog tri žuta kartona. 

Hajduk i Istra 1961 u aktualnoj sezoni odigrali su tri utakmice. Na samom početku sezone Bijeli su na Aldo Drosini slavili s 2:0, zatim su ove dvije momčadi u rujnu na Poljudu odigrale 2:2, a u zadnjem susretu u Puli domaćin je slavio s uvjerljivih 3:0. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Dario Kolarević i Dejan Vuković također iz Zagreba, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Dario Bel, a asistent VAR suca Marjan Tomas, obojica iz Osijeka. 

7/4/2023 - 07:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr