Mobile menu
Hajduk danas od 17 sati igra protiv Varaždina!

Hajduk danas od 17 sati igra protiv Varaždina!

 
8/5/2021 - 07:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 0:1 (Varaždin, 8/5/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati igraju proti Varaždina u Varaždinu u okviru 33. kola HT Prve lige.

- Bit će teško, radi se o vrlo zahtjevnoj utakmici. Ne trebamo gledati rezultate koje postižu u posljednje vrijeme. Analizirali smo ih vidjeli da je to borbena momčad koja dobro stoji na terenu, uravnotežena je  i opasna kad joj ostaviš prostora. Tako, da nas sutra očekuje dosta težak posao. Bit će vrlo zahtjevno jer mi imamo svoj cilj, oni pak svoj i po mom mišljenju bit će to vrlo otvorena utakmica - istaknuo je trener Bijelih Paolo Tramezzani u najavi današnjeg dvoboja. 

Bit će ovo treća utakmica za nogometaše Hajduka u sedam dana nakon što su protekle subote pobijedili Rijeku na Poljudu rezultatom 3:2, a u srijedu su u zaostalom derbiju 22. kola, odigrali 1:1 s Dinamom, također na Poljudu. 

U dosadašnja tri susreta Hajduk je dva puta na Poljudu svladao Varaždin rezultatom 2:0, a u Varaždinu su Bijeli doživjeli poraz od 3:2.

Bijeli se uoči ove utakmice nalaze na petom mjestu prvenstvene tablice s 48 osvojenih bodova, a Varaždin trenutno zauzima osmu poziciju s 27 osvojenih bodova. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Josip Lučić iz Vinkovaca. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Miro Grgić iz Osijeka. 

8/5/2021 - 07:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr