Mobile menu
Hajduk danas od 17 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk danas od 17 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
13/5/2023 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 3:0"

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati igraju protiv Osijeka na Poljudu utakmicu 34. kola SuperSport HNL. 

- Ako nastavimo biti organizirani, disciplinirani i fokusirani, imamo šansu da pobijedimo. Svi momci su maksimalno koncentrirani, znaju koliko nam je bitan svaki trening i svaka utakmica. Nema rasterećenosti, to u velikom klubu i profesionalnom sportu ne postoji. Napravit ćemo sve da budemo dobri u svakom segmentu igre - ovako je utakmicu na jučerašnjoj konferenciji za medije najavio trener Bijelih Ivan Leko

Bit će ovo ukupno peti susret ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni, a do sada su odigrane tri prvenstvene utakmice te četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

U prvoj odigranoj u kolovozu prošle godine u Gradskom vrtu slavili su Osječani s 2:1, zatim je Hajduk u studenom na Poljudu bio bolji s 3:1, a u 12. ožujka Bijeli su slavili s 2:0 u Osijeku. Prethodno je u 1. ožujka, također u Gradskom vrtu, odigrana Kup utakmica, a Hajduk je u tom susretu pobijedio s 2:1. 

Ovaj dvoboj Hajduk dočekuje kao drugoplasirana ekipa s osvojena 62 boda, dok Osijek zauzima četvrtu poziciju s 46 bodova.

U posljednjem susretu Bijeli su slavili u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive rezultatom 3:0. Osijek je prije tri kola dobio novog trenera, Stjepana Tomasa, pod kojim su upisali dvije pobjede protiv Istre 1961 i Varaždina te remi s Dinamom u posljednjem kolu. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

13/5/2023 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr