Mobile menu
Hajduk danas od 17 sati igra protiv Osijeka na Opus Areni!

Hajduk danas od 17 sati igra protiv Osijeka na Opus Areni!

 
8/11/2023 - 07:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 0:1 (Osijek, 8/11/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17 sati igraju protiv Osijeka, prvi put na novom stadionu Opus Arena, zaostalu utakmicu 3. kola SuperSport HNL. 

- Svaka utakmica je priča za sebe. Onaj poraz je bio bolan za nas, Osijek je tada promijenio trenera pa im je to donijelo pozitivan šok. Ovaj put igramo u gostima, priča je drugačija i radujem se utakmici. Radimo maksimalno na opuštanju ekipe. Želimo igrati brže i u zadnjoj trećini moramo preuzimati više rizika - između ostalog je kazao Hajdukov trener Mislav Karoglan u najavi utakmice. 

Podsjetimo, ovaj susret odgođen je na zahtjev Osijeka zbog nastupa u 2. kolu kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu, a Hajduk ga danas dočekuje s drugog mjesta prvenstvene tablice s istim brojem osvojenih bodova kao i prvoplasirana Rijeka. 

Momčad trenera Karoglana posljednju utakmicu odigrala je u subotu kada je na Poljudu s minimalnih 1:0 svladala Rudeš. Jedini pogodak na toj utakmici postigao je Aleksandar Trajkovski. U odnosu na prošlu utakmicu trener Bijelih ponovno može računati na Marka Livaju i Filipa Krovinovića koji su dvoboj s Rudešom morali propustiti zbog tri žuta kartona, a za ovaj susret sigurno neće konkurirati dvojica ozlijeđenih - Dario Melnjak i Ferro

Osijek trenutno zauzima peto mjesto prvenstvene tablice sa šest bodova manje od vodećeg dvojca. U posljednjem prvenstvenom susretu momčad trenera Zorana Zekića poražena je s 3:0 na gostovanju u Velikoj Gorici. 

Svoju prvu utakmicu u ovoj sezoni Hajduk i Osijek odigrali su prije dva tjedna na Poljudu, a gosti su tada slavili rezultatom 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR sudca Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline. 

8/11/2023 - 07:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr