Mobile menu
Hajduk danas od 17.55 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

Hajduk danas od 17.55 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

 
23/8/2020 - 07:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 1:2 (Osijek, 23/8/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.55 sati igraju utakmicu 2. kola HT Prve lige protiv Osijeka u Gradskom vrtu. Bijele od ove utakmice vodi trener Hari Vukas nakon što se trener Igor Tudor odlučio priključiti stručnom stožeru Andree Pirla u Juventusu. Uz trenera Vukasa stručni stožer Hajduka činit će Jurica Vučko i Toni Golem koji je priključen iz juniora II.

- Svi znamo koliko je gostovanje u Osijeku uvijek bilo zahtjevno, ali svjesni smo da nema lakih utakmica i da na terenu moramo pokazati svoju najbolju sliku. To je jedina priča, sve ostalo pada u vodu. Ne treba očekivati velike promjene, vjerojatno će biti malih korekcija u igri, kompaktnost ekipe je najbitnija, a prema naprijed imamo dovoljno kvalitete da možemo biti jako opasni - kazao je Hari Vukas u najavi današnjeg dvoboja. 

Trener Bijelih danas ne može računati na Dimitrisa Diamantakosa koji mora odraditi još jednu utakmicu suspenzije, te ozlijeđene Samuela Eduoka, Stefana Simića, Leona Krekovića i Tonija Teklića. Stipe Radić iznimno je za ovu utakmicu prebačen u drugu ekipu za ogled s Dinamom II koji je također na rasporedu danas. 

Hajduk je novu sezonu otvorio prošle nedjelje 2:0 pobjedom protiv Istre 1961 na Poljudu. Pogotke su postigli Kristian Dimitrov i Adam Gyurcso

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, a pomagat će mu Vedran Đurak (Stupno) i Bojan Zobenica (Velika Gorica), dok je četvrti sudac Josip Lučić (Vinkovci). VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca.

23/8/2020 - 07:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr