Mobile menu
Hajduk danas od 17:30 sati u Zaprešiću gostuje kod Intera

Hajduk danas od 17:30 sati u Zaprešiću gostuje kod Intera

 
7/12/2019 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 1:1 (Zaprešić, 7/12/2019)"

Pred nogometašima Hajduka je danas posljednje gostovanje u kalendarskoj 2019. godini. Bijeli danas od 17:30 sati igraju u Zaprešiću protiv domaćina Intera u sklopu 18. kola HT Prve lige. Momčad Samira Toplaka nalazi se na posljednjem mjestu tablice dok hajdukovci drže drugu poziciju.

- Momčad je željna, želi neke stvari korigirati u sljedećoj utakmici. Spremni dočekujemo protivnika, ovo je pravi način da pokažemo pravo lice. Jedva čekamo da utakmica krene. Naš je cilj pobijediti u posljednje dvije utakmice. Dat ćemo sve da zaista to i ostvarimo. Nadam se da ćemo biti pravi, oni koji smo bili na dosta utakmica. Vjerujem u moje igrače - poručio je Hajdukov trener Damir Burić u najavi susreta. 

Podsjetimo, ove dvije momčadi prvi put ove sezone susrele su se 22. rujna na Poljudu, a Hajduk je slavio rezultatom 3:1. Strijelci za Bijele bili su Mijo Caktaš, Stanko Jurić Jairo

Neće moći strateg Bijelih danas računati na kartonirane Miju Caktaša, Darka Nejašmića i Hamzu Barryja, kao i na ozlijeđene Josipa Juranovića te Josipa Posavca

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Vedran Đurak iz Stupnog i Marko Stolnik iz Varaždina, a četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. 

7/12/2019 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr