Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 17.30 sati protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
20/10/2019 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:0 (Zagreb, 20/10/2019)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.30 sati u sklopu 12. kola HT Prve lige igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Prva je ovo utakmica nakon reprezentativne stanke za vrijeme koje su se Bijeli nekoliko dana pripremali u Postirama na Braču, a zatim su nastavili trenirati na Poljudu. 

- Jako kvalitetno smo radili na Braču, nismo imali sve na raspolaganju jer je jedna velika grupa igrača imala reprezentativne obveze, ali ovi koji su bili tu odradili su bazične pripreme i zadovoljni smo kako je to sve skupa izgledalo. Pred nama je utakmica s Lokomotivom u kojoj ćemo ići na pobjedu kao i u svakoj drugoj bez obzira na protivnika. Naša linija se ne mijenja, malo će se promijeniti sastav, ali razmišljanja su nam ista - kazao je trener Bijelih Damir Burić na konferenciji za medije održanoj uoči ove utakmice. 

Trener Burić danas ne može računati na neke igrače koji su se s reprezentativnih akcija vratili ozlijeđeni ili nedovoljno oporavljeni, a dio njih otputovalo je s momčadi u Zagreb, međutim do početka utakmice bit će upitan njihov nastup. 

Hajduk je u prvom međusobnom ogledu ove sezone s Lokomotivom slavio na Poljudu s uvjerljivih 3:0, a strijelci su bili Mijo Caktaš, Samuel Eduok i Darko Nejašmić.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, asistirat će mu Goran Pataki iz Đakova, Jerko Crnčić iz Vrbovca i Marko Matoc iz Zaprešića. 

20/10/2019 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr