Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Šibenika na Šubićevcu!

Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Šibenika na Šubićevcu!

 
17/10/2021 - 09:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 2:0 (Šibenik, 17/10/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.30 sati igraju protiv Šibenika na Šubićevcu utakmicu 12. kola HT Prve lige. 

- Znamo što očekivati protiv ekstra motiviranih momčadi kad dolazi Hajduk i naši navijači, ali nisam fokusiran na Šibenik i igrače Šibenika, nego na moje igrače i 100% sam siguran sad da će nam oni donijeti dobar rezultat. Nesretan sam zbog onih koji izostaju, ali imam povjerenje u one koji će nastupiti - istaknuo je Hajdukov trener Jens Gustafsson na konferenciji za medije održanoj u petak na Poljudu.

Uoči ove utakmice Bijeli se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s 20 bodova u 10 odigranih utakmica, a u posljednjem službenom susretu odigrali 1:1 s Osijekom u Gradskom vrtu.

Za vrijeme reprezentativne stanke momčad trenera Jensa Gustafssona odigrala je jedan prijateljski ogled, sa Zadrom na Stanovima, te je u njemu svladala domaćina rezultatom 6:0. 

Šibenik trenutno zauzima osmu poziciju prvenstvene tablice s 10 osvojenih bodova u 11 odigranih utakmica, a u posljednjem kolu momčad trenera Marija Rosasa poražena je od Gorice na Šubićevcu rezultatom 2:1.

Šibenik i Hajduk zadnji put su odmjerili snage u 1. kolovoza na Poljudu, a Hajduk je tada slavio s 1:0, pogotkom Samuela Eduoka

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Kruno Šarić iz Županje. 

17/10/2021 - 09:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr