Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Rijeke na Rujevici!

Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Rijeke na Rujevici!

 
27/2/2021 - 07:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 0:1"

Hajduk danas s početkom u 17.30 sati igra protiv Rijeke na Rujevici u okviru 23. kola HT Prve lige. 

- Covid se pokazao kao ozbiljan problem s kojim se ne smije šaliti. Spoznali smo to na vlastitoj koži. Ima još igrača koji su pozitivni i koji još ne treniraju, dio njih se dobro oporavio, ali biti toliko  dana zatvoren u kući sigurno predstavlja problema za ovu, ali i iduće utakmice - kazao je trener Bijelih Paolo Tramezzani u najavi Jadranskog derbija. 

Upravo protiv Rijeke na Rujevici su hajdukovci odigrali posljednju utakmicu i pobijedili rezultatom 1:0. Nakon toga većina momčadi završila je u izolaciji zbog velikog broja igrača i osoba iz stručnog stožera pozitivnih na koronavirus. Bijeli su bili primorani stopirati treninge na deset dana te odgoditi prvenstvene utakmice protiv Slaven Belupa i Dinama. 

Uoči ovog susreta Hajduk se nalazi na petom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 26 bodova iz 20 odigranih utakmica. Rijeka je trenutno na četvrtoj poziciji s 32 osvojena nakon 21 odigranog kola. 

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Marjan Tomas iz Osijeka, četvrti sudac je Andrej Burilo iz Osijeka. 

VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice.

27/2/2021 - 07:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr