Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
5/11/2022 - 07:14 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 3:1 (Split, 5/11/2022)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17.30 sati igraju protiv Osijeka na Poljudu u okviru 16. kola SuperSport HNL. Posljednja je ovo službena utakmica Bijelih na domaćem terenu u aktualnoj godini. 

- Atmosfera u ekipi je dobra. Analizirali smo stvari koje nismo dobro radili u Kranjčevićevoj i napravit ćemo sve za pobjedu protiv Osijeka. Oni u ovom trenutku igraju jako dobro, imaju izuzetan napadački potencijal, a vidjeli smo da su posljednje međusobne utakmice Hajduka i Osijeka bile dosta tvrde - najavio je trener Mislav Karoglan susret na jučer održanoj konferenciji za medije. 

Današnji susret dvoboj je trenutno druge i treće momčadi na prvenstvenoj tablici. Hajduk drži drugu poziciju s osvojenim 31 bodom iz 15 odigranih utakmica, a Osijek je treći s 27 bodova. 

U posljednjem susretu momčad trenera Karoglana odigrala je 2:2 na gostovanju kod Lokomotive, dok su Osječani s 1:0 slavili protiv Dinama u Gradskom vrtu. 

U prvom međusobnom dvoboju u tekućoj sezoni Osijek je na domaćem terenu svladao Hajduk rezultatom 2:1. 

Glavni sudac je Antoniou Menelaus, pomagat će mu Tziortzis Omiros i Giorgou Pavlos. Sva trojica dolaze s Cipra i ovo je prvi put da će Bijelima u HNL-u suditi suci iz druge države. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Kostas Rovrrtas, a asistent VAR suca Georgiou Charalambos, također s Cipra. 

Sve informacije o ulaznicama za današnju utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

5/11/2022 - 07:14 sati
Prva momčad