Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

 
2/12/2023 - 08:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 3:0 (Split, 2/12/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17.30 sati igraju protiv Gorice na Poljudu u okviru 17. kola SuperSport HNL. Posljednja je to domaća utakmica Bijelih u ovoj kalendarskoj godini. 

- Očekujem kvalitetnu Goricu, igraju kroz pressing, tu su stvarno kvalitetni. Primili su samo devet golova u prvenstvu, pretendenti su za Europu. Sviđa mi se kako igraju, čeka nas izuzetno teška utakmica. Imamo plan za svakog protivnika, moramo se prilagoditi planu, kada možemo pritisnuti to i napraviti. Nekada se moraš i spustiti. Treba biti precizan - ovako je današnji dvoboj najavio trener Mislav Karoglan na konferenciji za medije koja je održana u petak. 

Hajduk ovaj susret dočekuje na prvom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 36 bodova u 16 odigranih susreta, odnosno pet više od drugoplasirane Rijeke koja ima utakmicu manje. Pod vodstvom trenera Karoglana hajdukovci su ostvarili maksimalan učinak od šest pobjeda, od čega pet u prvenstvu te jednu u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu. 

U posljednjem susretu Bijeli su na gostovanju u Puli s 2:0 svladali Istru 1961, a pogotke na stadionu Aldo Drosina postigli su Emir Sahiti i Marko Livaja

Gorica trenutno drži četvrto mjesto prvenstvene tablice s osvojenih 26 bodova u 15 odigranih susreta. Momčad trenera Dinka Jeličića u posljednjem je susretu s uvjerljivih 3:0 svladala Rudeš na domaćem terenu. Prije reprezentativne stanke odigrali su 0:0 sa Slaven Belupom u gostima, a kolo prije toga s 3:0 su pobijedili Osijek na domaćem terenu. 

Gorica je slavila i u jedinom ovosezonskom međusobnom susretu s Hajdukom. Utakmica je odigrana 17. rujna u Velikoj Gorici, a domaćin je slavio s 2:1 nakon preokreta. 

Sve informacije o ulaznicama za današnji susret možete pronaći - OVDJE

2/12/2023 - 08:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr