Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati igra prijateljsku utakmicu s Radomljem

Hajduk danas od 17.30 sati igra prijateljsku utakmicu s Radomljem

 
7/7/2023 - 07:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2023."

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17.30 sati igraju prijateljsku utakmicu s našim klubom partnerom Kalcer Radomljem. Bit će ovo četvrti ispit za momčad trenera Ivana Leke u okviru središnjeg dijela priprema u Sloveniji. 

U prva tri ogleda Bijeli su upisali remi sa slovačkim prvoligašem Spartakom iz Trnave, zatim su poraženi od slovenskog prvaka Olimpije te su u posljednjem susretu pobijedili mađarskog prvoligaša MTK Budapest. 

Radomlje je prošlu sezonu zaključilo na sedmom mjestu slovenske Prve lige, a vodi ih trener Oliver Bogatinov. U našem klubu partneru prošle sezone su igrali Madžid Šošić i Filip Čuić koji su sada na pripremama s prvom momčadi te Mario Čuić koji je nekoliko dana prešao u Istru 1961. Tijekom aktualnog prijelaznog roka Hajduk i Kalcer Radomlje dogovorili su jednogodišnju posudbu Ivana Krole koji se početkom tjedna priključio slovenskom klubu. 

Trener Leko već je najavio da će u ovom susretu veću minutažu dati igračima koji su u dosadašnjem tijeku priprema manje igrali. 

Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Hajduk Digital TV. 

7/7/2023 - 07:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr