Mobile menu
Hajduk danas od 17.10 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

Hajduk danas od 17.10 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

 
19/2/2023 - 06:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 2:1 (Split, 19/2/2023)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.10 sati igraju protiv Gorice na Poljudu u okviru 22. kola SuperSport HNL.

- Ovakve utakmice su najteže, igramo protiv ekipe koja je zadnja na tablici, ali činjenica je da ih rezultat nije pomazio, a to lako može stvoriti osjećaj da će biti lako. Nisu oni lošiji od drugih, vidjelo se to i u zadnjoj utakmici u kojoj su poraženi od Rijeke, a bili su jako opasni. Imaju agresiju, snagu i vertikalnost. MI ćemo nastojati igrati naš nogomet, fokus je na poboljšanju naše igre, svjesni smo da je ogroman posao pred nama - ovako je današnji susret najavio trener Ivan Leko na konferenciji za medije održanoj u petak. 

U odnosu na posljednji susret s Varaždinom, strateg Bijelih može računati na Ferra i Agustina Anella, dva nova igrača koja su pojačala prvu momčad, a nalaze se u konkurenciji za ovu utakmicu. 

U posljednjoj Hajduk je svladao Varaždin u gostima rezultatom 4:1 te se i dalje nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice s osvojenim 41 bodom. Dva pogotka na gostovanju u Varaždinu postigao je Rokas Pukštas, a po jednom su se u strijelce upisali Dario Melnjak i Marko Livaja

Gorica drži posljednju poziciju na tablici s osvojenih devet bodova nakon što su u Rijeci u nedjelju upisali i treći uzastopni prvenstveni poraz. Hajduk je slavio u oba prvenstvena ogleda s Goricom u aktualnoj sezoni, na Poljudu je bilo 3:1, a u Velikoj Gorici 1:0. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Luka Pušić, također iz Zagreba. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

19/2/2023 - 06:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr