Mobile menu
Hajduk danas od 17.10 sati igra protiv Gorice!

Hajduk danas od 17.10 sati igra protiv Gorice!

 
9/3/2024 - 07:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 0:3 (Velika Gorica, 9/3/2024)"

Hajduk danas s početkom od 17.10 sati igra protiv Gorice u Velikoj Gorici u okviru 26. kola SuperSport HNL. 

- Gorica je šesta momčad lige, u zadnjoj utakmici u Velikoj Gorici smo poraženi, moramo biti na visokom nivou za pobijediti bilo koga na gostovanju. Momci su svjesni toga, nema nikakvog opuštanja - između ostalog je kazao trener Mislav Karoglan na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Bijeli ovaj susret dočekuju na drugom mjestu prvenstvene tablice s 52 osvojena boda, jednim manje od prvoplasirane Rijeke i četiri više od trećeplasiranog Dinama. U posljednjem susretu Hajduk je svladao Istru 1961 na Poljudu, rezultat je bio 1:0, a jedini pogodak postigao je Filip Krovinović na asistenciju Leona Dajakua. 

Gorica se trenutno nalazi na šestom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 30 bodova u 25 odigranih susreta. Posljednju utakmicu Gorica je odigrala u ponedjeljak te je poražena s 2:1 na gostovanju kod Rudeša. U odnosu na tu utakmicu Gorica u kadru sigurno neće imati Marka Soldu koji je dobio treći žuti karton. 

Trener Karoglan u odnosu na prošlu utakmicu ne može računati na Josipa Brekala koji će današnji dvoboj propustiti zbog lakše ozljede. 

Hajduk i Gorica dva puta su se susreli u aktualnoj sezoni, u prvoj utakmici odigranoj u rujnu u Velikoj Gorici, domaćin je nakon preokreta slavio s 2:1. U drugom susretu, koji je odigran u prosincu na Poljudu, Hajduk je pobijedio s uvjerljivih 3:0. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Antonio Škobić iz Osijeka. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Vladislavaca. 

9/3/2024 - 07:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr