Mobile menu
Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Varaždina na Poljudu!

 
6/3/2021 - 06:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:0 (Split, 6/3/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.05 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu utakmicu 24. kola HT Prve lige. Bijeli u ovaj susret ulaze nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede protiv Rijeke te prolaska u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa. 

- Kompletirali smo se u posljednjih nekoliko dana iako neki još uvijek nisu spremni za utakmicu. Možemo reći da smo se u posljednje vrijeme navikli igrati često, a trenirati malo. Važna je fizička rekuperacija jer imamo treću utakmicu u sedam dana. Intenzivirali smo treninge i podigli nivo rada i nadam se da će momčad uspjeti povratiti energiju za utakmicu koja je pred nama. Varaždin je momčad koja zna stvoriti probleme suparničkim ekipama, sa svojim suradnicima pogledao sam utakmicu iz prosinca, znaju biti opasni kada kontroliraju loptu, traže i žele igrati i sposobni su organizirati opasne kontranapade i svjesni se da je pred nama teška utakmica - istaknuo je trener Bijelih Paolo Tramezzani u najavi današnjeg dvoboja. 

Trener Tramezzani najavio je također kako za ovaj susret može opet računati na Marija Vuškovića dok će napadač Dimitrios Diamantakos vjerojatno preskočiti ovaj susret. 

Uoči ove utakmice Hajduk se nalazi na petom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 29 bodova iz 21 odigranog susreta. Varaždin trenutno zauzima sedmu poziciju s osvojena 22 boda nakon 23 odigrane utakmice. 

Hajduk i Varaždin u aktualnoj su sezoni dva puta odmjerili snage. U prvoj utakmici Bijeli su na Poljudu slavili s 2:0, a u drugoj odigranoj u Varaždinu domaćin je pobijedio rezultatom 4:2.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Goran Perica iz Šibenika. 

6/3/2021 - 06:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr